Login or register to post.
Login to reply  Page: « < 1 of 1 > »
26 Jun 2013 - 16:31104534
Help adding Video
Hi

I've been trying to add a video URL to my Sakura Epilogue costume page. I copy the URL in and update the costume but the video isn't visible on the costume. Should I just expect a normal delay before it updates with the video present?

http://www.cosplayisland.co.uk/costume/view/63786

Thanks


26 Jun 2013 - 18:32104536
I've also been having this issue ^^;


__________________
26 Jun 2013 - 19:21104537
I also had this issue when I tried adding a video a few days ago. I thought that maybe one of the admins needs to approve the video first.


26 Jun 2013 - 21:09104540
I've also had this issue for awhile. Some videos seem to upload fine, whilst others just don't appear and I can't work out a correlation. :/


27 Jun 2013 - 10:57104545
There is a filter on the way we display videos that checks the link is valid and hides the video if it's not. We are aware some of the new shorter links you-tube has added are not included in this filter.

For now please make sure you're using the full 'http://www.youtube.com/watch?' style link as advised on the form. Videos should appear on your costume page instantly.


01 Sep 2013 - 20:47106759
I feel bad dragging this thread up again but videos are still not working for me...I've been using the full link as indicated and I've tried every combination and change I can think may be effecting it and it still won't show. D:

Might be something you want to look into...


01 Sep 2013 - 21:18106761
Quote MoonLily:
I feel bad dragging this thread up again but videos are still not working for me...I've been using the full link as indicated and I've tried every combination and change I can think may be effecting it and it still won't show. D:

Might be something you want to look into...


same here! I've not been able to add videos for ages :c


__________________
http://hoshi-kagami.deviantart.com
A slender flame burns at the edge of my heart
Without warning, it spreads into a burning passion
01 Sep 2013 - 22:10106766
We really want to nail this, so could you please link us the costumes with broken video.


01 Sep 2013 - 22:14106767
iv had this problem since feb (when i tried posting a vid for ravenclaw) since then nothing has worked for any costume >.< whether old or new, as i tried replacing a few vids!


__________________
02 Sep 2013 - 00:44106769
Quote Amy-Lou:
We really want to nail this, so could you please link us the costumes with broken video.


This is the one i've most recently tried...

http://www.cosplayisland.co.uk/costume/view/67825


02 Sep 2013 - 19:21106781
I'm also still having this problem. I've been trying to add this video:

http://www.youtube.com/watch?v=Nph3XKWz5ig

to this costume:

http://www.cosplayisland.co.uk/costume/view/68197


10 Sep 2013 - 23:05107054
Good news everybody!
Thanks to the examples given we were able to find the bug where videos don't save to the costume at all (as opposed to the ones that save but are not displayed by our filter). We've just released the fix, so please try adding your videos again.

Please let us know if you see any further problems and bear in mind the video filter is a separate issue and you will still need to use the full www.youtube.com format for your video links.


10 Sep 2013 - 23:24107059
It worked! When I get a chance i'll try adding it to all the other ones that had issues, thanks everyone! ^^


10 Sep 2013 - 23:37107060
Looks like it worked for me too! Thank you for fixing it!


__________________
http://hoshi-kagami.deviantart.com
A slender flame burns at the edge of my heart
Without warning, it spreads into a burning passion
11 Sep 2013 - 12:30107083
Thanks, it worked for me too


11 Sep 2013 - 14:39107086
Mine also works now! Hurray!


__________________
11 Sep 2013 - 16:21107090
Mine are working ^^ thank you!


__________________
Login to reply  Page: « < 1 of 1 > »